Deuren en Kozijnen

De juiste deuren en kozijnen kiezen is misschien wel belangrijker dan je in eerste instantie zou denken. Naast de esthetische belangen zoals de kleur en afwerking, is de opbouw van een deur- en raamkozijn een aspect die je niet mag onderschatten. Deze bepaalt onder andere de isolatiewaarde en de kwaliteit.

Met onze partners hebben wij een breed scala aan deuren en kozijnen. Zo hebben wij onder andere de gerennomeerde merken Aluplast, Salamander, Gealan, Aluprof, Deceuninck, Despiro en Aluline in het assortiment. Zo weten wij zeker dat wij dé deur- en raamkozijnen kunnen samenstellen die past bij jouw wensen.
Naast voordeuren en raamkozijnen kunnen wij aanvullend ook nog schuifpuien, rolluiken, garagedeuren, toegangspoorten/hekwerk en horren leveren.

En, misschien nog wel het aller-belangrijkste, alles is scherp geprijsd!

Voordeuren

Voordeuren hebben wij in alle soorten en maten. Wil je graag een houten voordeur, kies je liever voor aluminium of staal, of gaat je voorkeur toch uit naar kunststof?

Enkel de hoogste kwaliteit voordeuren wordt probleemloos geleverd.  Hierbij heb je ook nog eens keuze uit een uitgebreid assortiment deurklinken. Daarnaast kunnen wij je voorzien van de nodige extra’s mocht dat wenselijk zijn. Zo kunnen wij deurklinken leveren met een anti-uitboor klinkknop, vingerafdruklezer of nummeriek toetsenbord als toegangscontrolesysteem om jou het maximale gevoel van veiligheid te geven. 

Raamkozijnen

Ook de raamkozijnen zijn verkrijgbaar in hout, staal, aluminium en kunststof. En het is heel goed mogelijk dat je een ander materiaal kiest voor de raamkozijnen dan voor de voordeur. Bij de voordeur gaat het vooral om de looks, terwijl de raamkozijnen belangrijk zijn voor de energieprestaties van je woning. 

De opties zijn eindeloos; verborgen schanieren, ventilatieroosters,  handgrepen met of zonder slot, roeden op het glas, roeden in het glas, vensterbanken en bedenk maar een kleur en wij kunnen het leveren.
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je in de zoektocht naar het perfecte kozijn. 

Dubbel glas of Triple glas

De keuze tussen dubbel glas (HR++) of Triple glas (HR+++) is vaak een lastige. Voor verbouwingen en renovatie voldoet dubbelglas in de meeste gevallen omdat de gevels en het dak vaak niet hoog isolerend zijn. Het heeft immers geen meerwaarde wanneer het glas beter isoleert dan de gevel van de woning omdat verhoudingsgewijs het glas een kleiner oppervlakte heeft dan de gevel.

Echter, voor nieuwbouwwoningen zijn de regels omtrent isoleren en lucht- en kierdicht bouwen een stuk scherper. In combinatie met een lucht- en kierdicht bouwsysteem met hoge isolatiewaarde kent triple glas juist zijn meerwaarde vanwege zijn betere prestaties.

Naast dubbel en triple glas kunnen wij het glas ook geluidswerend, zonwerend en/of inbraakwerend uitvoeren, en behoort veiligheidsglas ook tot de mogelijkheden. 

Accesoires

Als je iets doet, doe het dan goed. Misschien passen er, dankzij onze scherpe prijzen, nog wel rolluiken binnen het budget of wil je graag een automatische toegangspoort aan het begin van je oprit. 
Een kleine opsomming van wat wij nog meer kunnen bieden:

  • Schuifpuien
  • Geveljaloezieën
  • Rolluiken
  • Beveiligings rolhekken 
  • Roldeuren
  • Sectionaal garagedeuren
  • Vliegenramen/horren
  • Toegangspoorten
 
En voor alles geldt dat het zowel manueel/handmatig als elektrisch en met Somfy bediend kan worden.